Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
Pachete de gazduire
Personal
Mail
Facil
Firma
Trafic
Extrem
Platforma tehnica
Demonstratie live
Pachete de gazduire web
RACK ofera sase pachete de gazduire care satisfac cerintele oricarui site web, de la mic la mare. Suportul tehnic este prompt si gratuit indiferent de pachetul ales. Toate pachetele beneficiaza de Plesk. Comparatie între pachetele de gazduire

Pachetele noastre de gazduire va ofera spatiul, transferul si facilitatile necesare oricarui tip de site web. Mai jos puteti vedea cateva dintre facilitatile pachetelor, pentru lista completa va rugam sa selectati pachetul care va intereseaza.
PERSONAL
Prezent pe Internet
Creat pentru a raspunde prompt si eficient cerintelor persoanelor fizice, pachetul PERSONAL va fi mereu cu un pas înaintea solicitarilor utilizatorului.
 
MAIL
Plus de comunicare
Este un prim pas în transpunerea unor afaceri pe Internet la un cost redus si în cele mai bune conditii tehnice. Este ideal pentru gazduirea unui site de prezentare si server de mail.
FACIL
Multifunctional
Este modul în care orice utilizator, persoana fizica sau firma, îsi poate dezvolta o prezenta profesionala pe Internet, având la dispozitie toate resursele tehnice la preturi competitive.
FIRMA
Solutia buget
Raspunde prompt tuturor solicitarilor unei companii mici sau medii: spatiu suplimentar pentru stocarea datelor pe server, un trafic lunar de 10 GB si 50 de adrese de e-mail, antivirus si antispam.
TRAFIC
Servicii complete
Special proiectat pentru afacerile online, cu un trafic lunar ridicat, acest pachet integreaza facilitatile necesare magazinelor virtuale: baze de date, domenii parcate, certificate SSL, spatiu suplimentar de stocare pe server, backup zilnic.
EXTREM
La limita extrema
Este ideal pentru companiile medii si mari, pentru furnizorii de servicii prin Internet, ca de exemplu: magazine virtuale, publicatii online, portaluri, agentii de stiri, directoare web etc.
 

FAQ: Gazduire

Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.