Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
Acces clienti
Cum cumpar?
Termeni si conditii
FAQ
Despre companie
Stiri
Referinte
Istoric
Parteneriate
Contact
Formulare si oferte
Cumpara comod, rapid, sigur!

Va multumim pentru interesul aratat serviciilor RACK si va felicitam pentru initiativa de a comanda online.

Afla cum se desfasoara o comanda
  Dupa identificarea serviciilor RACK care raspund nevoilor dvs., folositi formularul corespunzator. Cererea va fi expediata si procesata rapid, fiind eliminate orice neîntelegeri privind serviciile alese. Plasarea unei comenzi va fi însotita de generarea unei facturi proforme care va fi afisata pe ecran si expediata pe adresa de e-mail asociata contului de client. Mai multe detalii
Plata online folosind cardul bancar
  Factura proforma poate fi platita online folosind un card bancar la acelasi nivel de securitate ca si în mediul fizic. Mai multe detalii
Plata offline folosind ordin de plata sau depunere bancara
  În cazul in care preferati sa platiti folosind ordin de plata sau prin depunere bancara va trebui sa folositi informatiile de identificare ale companiei PC HARDWARE, conform facturii proforme generate.

Serviciile contractate vor fi activate în termen de maxim 24 de ore de la confirmarea autorizarii platii online sau, dupa caz, de la receptionarea prin fax sau e-mail a confirmarii platii efectuate cu ordin de plata.

În cazul rezervarii de domenii Internet, datele comenzii sunt expediate imediat catre serverele autoritatilor care administreaza respectivele domenii. Pentru cele internationale înregistrarea se face imediat dupa confirmarea autorizarii platii online sau, dupa caz, de la receptionarea prin fax sau e-mail a confirmarii platii efectuate cu ordin de plata. Pentru domeniile cu extensia .ro exista un timp de asteptare suplimentar de aproximativ 24 de ore.

Nota: Factura fiscala va fi emisa dupa confirmarea efectuarii platii conform facturii proforme generate si va fi expediata prin curier la adresa specificata.

Plata online
Mod de comanda

Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.